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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoBOIN, C.; TEDESCHI, L. O. Sistemas intensivos de produção de carne bovina: II. Crescimento e acabamento. In: SIMPÓSIO SOBRE PECUÁRIA DE CORTE, 4., 1996. Piracicaba. Anais... Piracicaba: FEALQ, 1997. p. 205-227.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba.

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2.Imagem marcado/desmarcadoGUIMARÃES, V. P.; TEDESCHI, L. O.; RODRIGUES, M. T. A dairy goat model to study the impacts on herd dynamics. Tropical and Subtropical Agroecosystems, v. 11, n. 1, p. 115-119, 2009.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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3.Imagem marcado/desmarcadoGUIMARÃES, V. P.; TEDESCHI, L. O.; RODRIGUES, M. T. Study the impact of breeding seasons in the dynamics of dairy goat herds. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 9.; REUNIÓN NACIONAL SOBRE CAPRINOCULTURA, 23., 2008, Querétaro, México. Sustainable goat production: challenges and opportunities of small and large enterprises; proceedings. Querétaro: International Goat Association, 2008. p. 157. Abstract 96.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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4.Imagem marcado/desmarcadoGUIMARÃES, V. P.; TEDESCHI, L. O.; RODRIGUES, M. T. Study of the impact of breeding seasons in the dynamics of dairy goat herds. Tropical and Subtropical Agroecosystems, v. 11, n. 1, p. 121-125, 2009.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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5.Imagem marcado/desmarcadoPRINCE, S.; BOMFIM, M. A. D.; TOLLESON, D.; TEDESCHI, L.; ANGERER, J. Evaluation of spectrometer type and handling procedures for prediction of herbivore diet crude protein from feces. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON NEAR INFRARED SPECTROSCOPY, 17., 2015, Foz do Iguassu. Book of abstracts. [S.l]: International Council for Near Infrared Spectroscopy, 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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6.Imagem marcado/desmarcadoBARIONI, L. G.; TEDESCHI, L. O.; MARTHA JÚNIOR, G. B.; PAZZANESE, D.; VELOSO, R. F. Formulação de dietas de custo mínimo da matéria seca para bovinos de corte em planilha eletrônica. Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2003. 7 p. (Embrapa Cerrados. Comunicado Técnico, 98).

Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Cerrados; Embrapa Gado de Corte; Embrapa Unidades Centrais.

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7.Imagem marcado/desmarcadoBARIONI, L. G.; LANNA, D. P.; TEDESCHI, L. O.; VELOSO, R. F. Metodo para formulacao de dietas de bovinos de corte pelo criterio de minimizacao do custo de alimentacao. In: REUNIAO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 40., 2003, Santa Maria, RS. Otimizando a producao animal: anais. Santa Maria: SBZ: UFSM, 2003. 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados.

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8.Imagem marcado/desmarcadoBARIONI, L. G.; LANNA, D. P.; TEDESCHI, L. O.; VELOSO, R. F. Método para formulação de dietas de bovinos de corte pelo critério de minimização do custo de alimentação. Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2004. 1 folder.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados.

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9.Imagem marcado/desmarcadoPRINCE, S.; BOMFIM, M. A. D.; ANGERER, J.; TEDESCHI, L. O. Efeito da temperatura da amostra na análise de fezes por infravermelhor próximo (NIR) com tecnologia de transmissão por arranjo de diodo. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 49., 2012, Brasília, DF. A produção animal no mundo em transformação: anais. Brasília, DF: SBZ, 2012. 3 f. 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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10.Imagem marcado/desmarcadoBAILEY, J. C.; TEDESCHI, L. O.; MENDES, E. D. M.; SAWYER, J. E.; CARSTENS, G. E. Technical note: evaluation of bimodal distribution models to determine meal criterion in heifers fed a high-grain diet. Journal of Animal Science, v. 90, n. 8, p. 2750-2753, aug. 2012.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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11.Imagem marcado/desmarcadoBARIONI, L. G.; LANNA, D. P.; TEDESCHI, L. O.; VELOSO, R. F. Minimização do custo de produção como critério de dietas para bovinos de corte Planaltina: Embrapa Cerrados, 2003. 12 p. (Embrapa Cerrados. Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento, 97).

Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste.

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12.Imagem marcado/desmarcadoBARIONI, L. G.; LANNA, D. P.; TEDESCHI, L. O.; VELOSO, R. F. Minimização do custo de produção como critério na formulação de dietas para bovinos de corte. Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2003. 12 p. (Embrapa Cerrados. Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento, 97).

Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Cerrados; Embrapa Unidades Centrais.

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13.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, D. E.; GAMA, M. A. S. da; FERNANDES, D.; TEDESCHI, L. O.; BAUMAN, D. E. An protected conjugeted linoleic acid supplement decrease milk production and secretion of milk components in grazing dairy ewes. Journal of Dairy Science, v. 95, n. 3, p. 1437-1446, 2012

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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14.Imagem marcado/desmarcadoTEDESCHI, L. O.; FOX, D. G.; SAINZ, R. D.; BARIONI, L. G.; BOIN, C. Using mathematical models in ruminant nutrition. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 41., 2004, Campo Grande, MS. A produção animal e a segurança alimentar: anais dos simpósios. Campo Grande, MS: Sociedade Brasileira de Zootecnia: Embrapa Gado de Corte, 2004. p. 228-238.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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15.Imagem marcado/desmarcadoGOULART, R. S.; TEDESCHI, L. O.; SILVA, S. L.; LEME, P. R.; ALENCAR, M. M. de; LANNA, D. P. D. The energy requirement for maintenance of Nellore crossbreds in tropical conditions during the fnishing period. Journal of Animal Science, v.100, p.1-12, apr. 2022.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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16.Imagem marcado/desmarcadoMARQUES, J. G. O.; SILVA, R. de O.; BARIONI, L. G.; HALL, J. A. J.; TEDESCHI, L. O.; MORAN, D. An improved algorithm for solving profit-maximizing cattle diet problems. Animal, v. 14, S2, p. S257-S266, Aug. 2020. Issue S2: Edição do 9th Workshop on Modelling Nutrient Digestion and Utilization in Farm Animals (MODNUT), 2019, Ubatuba.

Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital.

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17.Imagem marcado/desmarcadoTEDESCHI, L. O.; FOX, D. G.; SAINZ, R. D.; BARIONI, L. G.; MEDEIROS, S. R. de; BOIN, C. Mathematical models in ruminant nutrition. Scientia Agrícola, Piracicaba, v. 62, n. 1, p. 76-91 2005.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados.

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18.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, D. E. de; MEDEIROS, S. R. de; TEDESCHI, L. O.; AROEIRA, L. J. M.; SILVA, S. C. da. Estimating forage intake of lactating dual-purpose cows using chromium oxide and n-alkanes as external markers. Scientia Agricola, Piracicaba, v. 64, n. 2, p. 103-110, 2007.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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19.Imagem marcado/desmarcadoGALVANI, D. B.; PIRES, A. V.; SUSIN, I.; GOUVÊA, V. N.; BERNDT, A.; ABDALLA, A. L.; TEDESCHI, L. O. Net protein requirements and metabolizable protein use for growing ram lambs fed diets differing in concentrate level and roughage source. Small Ruminant Research, v. 165, n. 79-86, Aug. 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Pecuária Sudeste.

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20.Imagem marcado/desmarcadoBARIONI, L. G.; WOODWARD, S. J. R.; TEDESCHI, L. O.; MACHADO, C. F.; OLTJEN, J. W.; MARTHA JÚNIOR, G. B.; SAINZ, R. D. Current and potential contributions of mathematical modeling to management of grazing systems. In: GRASSLAND ECOPHYSIOLOGY AND GRAZING ECOLOGY, 2., 2004, Curitiba. [Anais...]. Curitiba: UFPR, 2004. 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados.

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Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  17/10/2007
Data da última atualização:  17/02/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  Nacional - A
Autoria:  OLIVEIRA, D. E. de; MEDEIROS, S. R. de; TEDESCHI, L. O.; AROEIRA, L. J. M.; SILVA, S. C. da.
Afiliação:  Dimas Estrasulas de Oliveira, UDESC; Sérgio Raposo de Medeiros, Embrapa Gado de Corte; Luis Orlindo Tedeschi, Texas A&M University; Luís Januário Magalhães Aroeira, Embrapa Gado de Leite; Sila Carneiro da Silva, ESALQ/USP.
Título:  Estimating forage intake of lactating dual-purpose cows using chromium oxide and n-alkanes as external markers.
Ano de publicação:  2007
Fonte/Imprenta:  Scientia Agricola, Piracicaba, v. 64, n. 2, p. 103-110, 2007.
DOI:  https://doi.org/10.1590/S0103-90162007000200001
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The n-alkanes have been used to estimate forage dry matter intake, digestibility and the diet composition in grazing animals. The objective this study was to compare chromium oxide and n-alkanes techniques used to estimate forage intake. Twenty lactating dual-purpose cows receiving two sources of fat (treatments: conjugated linoleic acid (CLA) or Megalac (control)) plus 4 kg of concentrate were dosed with n-alkanes and chromium oxide to estimate the intake of stargrass (Cynodon nlemfüensis Vanderyst var. nlemfüensis). The in vitro dry matter (DM) digestibility of the stargrass and concentrate were used to estimate the nutritive value of the digesta. The n-alkanes between C23 and C36 were quantified in the digesta and feces. The regression between metabolizable energy requirement (MEr, Mcal d-1) and supply derived from forage DM intake estimated using chromium oxide was ME IntakeCr = 19.1 + 0.62 MEr (R² = 0.27) and the same relationship estimated using C35:C36 n-alkane ratio was ME IntakeC35:C36 = 9.3 + 0.77 MEr (R² = 0.52). There was a treatment effect on fecal concentration of chromium oxide with daily and period variations. For the n-alkane technique, treatment and period effects and a linear effect of day of collection on the fecal concentrations of C35 were found. For C36 fecal concentrations, there was a treatment effect and a quadratic effect of collection day. There was no treatment effect on the fecal concentration of the C35:C36 ratio, but a period effect and a line... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Diet composition.
Thesaurus NAL:  animal nutrition; digestibility; grazing.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/596084/1/Estimating-forage-intake-of-lactating-dual-purpose-cows-using-chromium-oxide.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPGL15088 - 1UPCAP - DD
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